Over ons

In de jaren 90 startte ’t Swarte Schaep als country & lifestyle winkel. Later werd daar een collectie exclusieve tuinmeubelen aan toegevoegd. Vanwege het ontbreken van bedrijfsopvolging zijn vanaf 2016 de activiteiten geleidelijk beëindigd.

In 2020 kochten wij, Stephan & Ingrid de boerderij. Als eigenaren van het Drents Camperhuis zochten wij een mooie landelijke locatie om ons camperbedrijf verder voort te zetten en wonen en werken te combineren. Dat is meer dan gelukt! In de prachtige boomgaard en op het grote erf hebben we de campers zo opgesteld als ware het een camping.
Tijdens het klussen ontstond al snel het idee om in het grote achterhuis de activiteiten van ’t Swarte Schaep weer op te starten, maar dan wel in een geheel eigen(tijdse) stijl.

Aan (vriendin) Marianne vroegen wij of zij er niet een mooie winkel van zou kunnen maken en de winkel mee zou willen runnen. Als iemand dat namelijk kan, dan is dat Marianne! Marianne heeft zich hier vol enthousiasme op gestort. Het resultaat is wat ons betreft boven verwachting. Er is een hele gezellige lifestylewinkel ontstaan waar je lekker rond kunt struinen, en als het mooi weer is, ook heerlijk onder de veranda kunt genieten van een kop koffie met wat lekkers. Wees welkom!

Marianne

Marianne

Marianne heeft ruimschoots haar sporen verdiend in mode, woninginrichting en styling. Super creatief, gezellig en altijd vol humor. Marianne geeft je altijd een eerlijk advies, ook als dat betekent dat ze nee-verkoopt. In een handomdraai maakt zij van elke ruimte een gezellige, kleurrijke ruimte. Ook de winkel zelf wordt steeds weer door haar “op de kop” gezet.

Denk je nu “wat een bekend gezicht”? Marianne is ook voorvrouw van cabaretgroep Boerenblond.

Ingrid

Ingrid

Ingrid is bedrijfskundige. Samen met Marianne zorgt zij voor de inkoop en daarnaast houdt Ingrid zich op de achtergrond bezig met alle regelzaken, social media en website en runt zij samen met Stephan het Drents Camperhuis.

Stephan

Stephan

Als voormalig slager, kok en demonstrateur is Stephan een bbq fanaat. Helemaal weg is hij van de grote buitenbbq’s waar je heerlijk met familie of vrienden omheen kan staan. Hij vertelt vol passie hoe je de lekkerste gerechten kunt maken op de bbq’s en smulstenen. Stephan is samen met Ingrid ook het gezicht van het Drents Camperhuis.

Lucy

Lucy

Onze lieve Lucy is de gastvrouw. Zij begroet iedereen al hartelijk buiten op de parkeerplaats. Veelal met een bal in de bek, omdat ze hoopt dat je even wilt spelen. Probeer je de bal te pakken, dan rent ze weg :-)
Heb je een hondenkoekje in je zak, dan maak je Lucy helemaal blij!

Benieuwd naar onze winkel?
Kom eens langs

Contact