Laarzen & schoenen

Trots zijn wij dat wij de iconische Dubarry outdoor laarzen in ons assortiment mogen voeren. Met Gore-tex gevoerd en dus wind- en waterdicht. Iedereen die graag droge en warme voeten houdt, zelfs tijdens een stevige regenbui of op een winterse dag, kan op Dubarry vertrouwen. Of je voorkeur nou uitgaat naar de Galway, de Kildare, Roscommon of een van de andere mooie modellen, het loopt allemaal even lekker. Veel Dubarry fans dragen de laarzen met gemak een jaar of 10. Met het verstrijken van de tijd, worden ze vaak alleen maar mooier en doorleefd.

Echte regenlaarzen hebben we van het Franse Aigle en het Deense Ilse Jacobsen. Beide handgemaakt van 100% natuurrubber en voorzien van een hoge kwaliteit zool, waardoor je uren plezierig op deze regenlaarzen kunt lopen.

De zomerse instappers van Ilse Jacobsen in verschillende kleuren en prints, lopen net zo comfortabel als de regenlaarzen. Licht van gewicht met zijn flexibele rubberen buitenzool en ademende bovenkant. Gemaakt van gerecycled microvezel en ook in het productieproces is geen (schadelijke) lijm gebruikt. Een tijdloze, absolute musthave!

Dubarry
Ilse Jacobson
Aigle

Volg ons ook op:

Benieuwd naar onze winkel?
Kom eens langs

Contact