Tuinmeubelen

Bij ’t Swarte Schaep treft U alleen TOP – merken aan, van klassiek tot design. Deze meubels zijn uitgevoerd in zowel Teak als roestvaststaal, aluminium, smeedijzer of hoogwaardig kunststof gevlochten Loom. Ook onze tafels zijn in velerlei uitvoeringen te verkrijgen, van helemaal teak tot teak gecombineerd met hardsteen of roestvaststaal.

Alle meubels worden door eigen mensen gemonteerd en ook door heel Nederland geleverd. Gaarne geven we adviezen welke meubels voor U het beste zouden zijn en voldoen aan Uw wensen. Door het grote scala van mogelijkheden zult U bij ons altijd kunnen slagen.

Het teakhout wat wij verkopen is net als de merken van TOP kwaliteit. Plantage teak met FSC keurmerk is bij diverse designers een must. U kunt aan de hoge graad van afwerking zien dat wij U een zeer hoog kwaliteitsmeubel kunnen aanbieden.

U zult zeker in het Noorden niet zo’n grote collectie aantreffen als bij ’t Swarte Schaep. Wij nodigen u gaarne uit ons eens te bezoeken en onze prachtige collectie te aanschouwen.